Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Οι «διάβολοι» φορούσαν Prada!


Στην πρωτεύουσα της μόδας, ο Ρούνεϊ έκανε επίδειξη παγκόσμιας κλάσης και η Μάντεστερ πασαρέλα αλώνοντας με 3-2 την έδρα της Μίλαν! Η Λυών «αφόπλισε» τη Ρεάλ (1-0) και η «βασίλισσα» κινδυνεύει με τον 6ο διαδοχικό αποκλεισμό από τους «16».

«Διάβολοι» στο Μιλάνο!
Μίλαν-Μάντσεστερ Γ. 2-3
(3' Ροναλντίνιο, 85' Ζέεντορφ - 34' Σκόουλς, 66', 74' Ρούνεϊ)
Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν μπήκε με διάθεση να βάλει ένα γρήγορο γκολ και μόλις στο 3ο λεπτό είχε καταφέρει τον στόχο της. Ο Ροναλντίνιο βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κάρικ και κατέληξε στα δίχτυα του Φαν Ντερ Σαρ.
Στη συνέχεια, ο ορεξάτος Βραζιλιάνος είχε μία ακόμα καλή στιγμή, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Ολλανδού πορτιέρο, ενώ μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Αντονίνι, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το γυριστό του σουτ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34', ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Χούντελαρ, με την Μίλαν να δικαιούται ένα ακόμα γκολ, το οποίο όμως μπήκε από την απέναντι πλευρά!
Ήταν στο 36', όταν ο Φλέτσερ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σκόουλς πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και βρήκε την μπάλα με το καλάμι (!), στέλνοντας την στα δίχτυα του Ντίντα, ο οποίος έκανε... τρεις ώρες να πέσει και να προσπαθήσει (μάταια) την μπάλα. Λίγο αργότερα, ο Φαν Ντερ Σαρ απέκρουσε ένα σουτ του Ροναλντίνιο και έτσι, κόντρα στην ροή του αγώνα, η Μάντσεστερ πήγε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια μορφή με το πρώτο μέχρι το 60ο λεπτό. Η Μίλαν είχε σημαντικές ευκαιρίες, με τον Πάτο να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ, τον Πίρλο να εκτελεί δυνατά ένα φάουλ αλλά τον Φαν Ντερ Σαρ να αποκρούει και τον Ροναλντίνιο να βρίσκει εκ νέου το εμπόδιο του Ολλανδού στο σουτ που επιχείρησε από τη γωνία της περιοχής στο 60'.
Από τότε, όμως, η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η Μάντσεστερ έβγαινε πιο απειλητικά στις αντεπιθέσεις, την ίδια ώρα που η Μίλαν έμενε από δυνάμεις. Στο 66', οι πρωταθλητές Αγγλίας πήραν το προβάδισμα, όταν ο Βαλέντσια έβγαλε την σέντρα, οι αμυντικοί της Μίλαν κοίταγαν ο ένας τον άλλον και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά έκανε το 1-2, με τον Ντίντα απλά να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, ο Φλέτσερ βρήκε με έξυπνη μπαλιά του Ρούνεϊ και ο φορ της Γιουνάιτεντ έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με κεφαλιά έγραψε το 3-1, με τον Ντίντα να κοιτάει και πάλι όρθιος την πορεία της μπάλας.
Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει με τακουνάκι (!) του Ζέεντορφ έπειτα από πάσα του Ροναλντίνιο. Οι Ιταλοί πίεσαν για την ισοπαλία, ο Ιντζάγκι έστειλε την μπάλα άουτ σε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ η προσπάθεια του Αμπροζίνι λίγο πριν το τέλος κόντραρε στους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ και έτσι το 3-2 παρέμεινε, αποτέλεσμα που δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Φέργκιουσον ενόψει της ρεβάνς όπου απών θα είναι ο Κάρικ καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου