Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

«Θα προκριθούμε»



Μπορεί η Ρεάλ να ηττήθηκε με 1-0, αλλά ο Μανουέλε Πελεγκρίνι εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στον επαναληπτικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Από την πλευρά του ο Κλοντ Πιέλ έστειλε μήνυμα στους διαιτητές ενόψει της ρεβάνς.
«Δεν ήμασταν σε καλή ημέρα. Μας έλειψε η κίνηση και η δημιουργικότητα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, όταν χάνεις χωρίς να σκοράρεις. Δεν πιστεύω πως υπήρχε πίεση από το γεγονός ότι η ομάδα τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα προημιτελικά. Μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ και να πάρουμε την πρόκριση με μία καλή εμφάνιση στην έδρα μας. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Χιλιανός προπονητής της «βασίλισσας».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Λιόν, Κλοντ Πιέλ, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο διαιτητής να αντέξουν στην πίεση του «Μπερναμπέου» στη ρεβάνς. «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Γνωρίζαμε πως θα έπρεπε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, και τα καταφέραμε. Οι παίκτες μου έδωσαν πολλές απαντήσεις. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ, παρόλο που είχαμε τις ευκαιρίες. Έχουμε ένα καλό σκορ υπέρ μας, αλλά τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό, όπου πρέπει να παρουσιάσουμε πολύ καλό πρόσωπο για να περάσουμε. Θα δεχτούμε μεγάλη πίεση από μία πολύ επιθετική ομάδα και τον κόσμο της. Ελπίζω οι παίκτες μου, αλλά και ο διαιτητής να αντέξουν στην πίεση».
Τι γράφει ο Τύπος
Όπως ήταν φυσικό η ήττα της Ρεάλ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον ισπανικό Τύπο με την Marca να στέκεται στην παράδοση που θέλει τους Μαδριλένους να μην μπορούν να κερδίσουν την γαλλική ομάδα.
«Άσχημα ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ για την Ρεάλ. Η κατάρα του Ζερλάν συνεχίζεται, αφού γνώρισε την την τρίτη ήττα σε ισάριθμες επισκέψεις μετά το γκολ του Μακούν στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στις 10 Μαρτίου ο επαναληπτικός στο Μπερναμπέου με τον Πελεγκρίνι να μην υπολογίζει του τιμωρημένους Μαρσέλο και Τσάμπι Αλόνσο», αναφέρει χαρακτηριστικά η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανίας.
Όσον αφορά την L' Εquipe κάνει αναφορά στην πολύ καλή εμφάνιση της Λιόν. «Η Ρεάλ της ταιριάζει τόσο καλά. Η Λιόν έκανε άλλο ένα βήμα για τα προημιτελικά μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης με το γκολ του Μακούν. Μία Λιόν που έπαιξε πολύ καλά»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου