Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΛΕΙ ΑΕΚ


Ο μάνατζερ του Μπλάνκο έρχεται σε λίγες μέρες στην Ελλάδα και δηλώνει πως ο «Ζορό» θέλει να ανανεώσει με την ΑΕΚ
Στην Ελλάδα θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναΐντια. Ο εκπρόσωπος του «Ζορό» θα συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη για να προχωρήσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη. Ο Αργεντίνος μάνατζερ μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» επιβεβαίωσε πως θα έρθει στη χώρα μας ενώ τόνισε πως επιθυμία του Μπλάνκο είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ.
«Ναι είναι αλήθεια ότι η πρόθεση μου είναι να έρθω στην Αθήνα να συναντηθώ με τον νέο πρόεδρο της ΑΕΚ για να συζητήσουμε για τον Ισμαέλ. Το πιο πιθανό είναι να έρθω στη χώρα σας την επόμενη εβδομάδα. Γνωρίζω καλά ότι επιθυμία της ΑΕΚ και του νέου προέδρου της είναι να μιλήσουμε για το μέλλον του Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Κάτι που θέλει πολύ και ο πελάτης μου αφού η συζήτηση που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες σταμάτησε εξαιτίας των διοικητικών προβλημάτων και ανακατατάξεων στην ΑΕΚ» δήλωσε ο Οναΐντια που σε ερώτηση για το ποια είναι η επιθυμία του Μπλάνκο τόνισε: «Θέλει να μείνει ο Μπλάνκο. Αυτό είναι δεδομένο. Το μόνο που τον απασχολεί, αυτό που προέχει για εκείνον, είναι να εξασφαλίσει την οικογένεια του. Απ' ό,τι μπορώ να γνωρίζω και η ΑΕΚ επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ίσμαελ».
Τέλος ο Οναΐντι ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Ρούμπιν και γενικότερα αν θα μεταφέρει στην Ένωση προτάσεις για τον Μπλάνκο. «Προέχει να μιλήσουμε με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας μας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου