Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΑΜΑΣ

Φέτος ο Σωκράτης Μάλαμας συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία και με αφορμή το γεγονός αυτό η στήλη Retro around the clock αφιερώνεται σε αυτόν, μέσα από σπάνιες, παλαιότερες και νεότερες φωτο.

Από αριστερά: Κλέων Αντωνίου (μέλος των Mode Plagal και κιθαρίστας του Μάλαμα) - Ορφέας Περίδης - Μαρία Λούκα - Σωκράτης Μάλαμας. Και μπροστά τους όλα τα απαραίτητα: μπύρες, κιθάρες, φαγητό, αναψυκτικά, τσιγάρα κλπ κλπ. Ανεπανάληπτες στιγμές στην Ικαρία το καλοκαίρι του 2005.

Σωκράτης - Θανάσης σε κλασικές στιγμές συναυλιακής έκστασης (ο μεσαίος έχει σηκώσει το κεφάλι και δεν τον αναγνωρίζω). Αγνώστου τόπου και χρονολογίας.



Μια βραδιά στο Βερολίνο λίγο έξω απ’ το σταθμό :-) Μάλαμας ιντερνάσιοναλ. Μάρτης του 2000, η αφίσα για την εμφάνισή του σε γνωστό jazz bar του Βερολίνου.


Σωκράτης Μάλαμας 1998, παίζοντας με το αριστερό για κάποιον ανεξήγητο λόγο....



Κλασικό στιγμυότυπο Σωκράτη. Στις μισές φωτο κρατά κιθάρα και στις άλλες μισές κάποιο ποτήρι... Εδώ σε στούντιο κάπου γύρω στο 2000 (μπορεί και παλιότερα)


Νίκος Παπάζογλου - Σωκράτης Μάλαμας, πίσω στο 1991 (φωτο που προβλήθηκε από την εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου "Συναντήσεις")



Σωκράτης Μάλαμας - Διονύσης Τσακνής (1999)


Ο Σωκράτης προβάρει καθώς η Μαρία Λούκα προσπαθεί να ζεσταθεί...(2006)


Μελίνα Κανά και Σωκράτης Μάλαμας



Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor) - Μελίνα Κανά - Σωκράτης Μάλαμας (Θέατρο Πέτρας 2000)



Γιάννης Γιακουμάκης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Σωκράτης Μάλαμας - Βασίλης Καζούλλης - Τάκης Βούης, κατά την ηχογράφηση του δίσκου "Ο έρωτας στην πόλη με μια κιθάρα" (2001)

ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ RETRO:



Αυτός εκεί στο βάθος είναι ο Σωκράτης Μάλαμας και παίζει μπάσο σε λαϊκή ορχήστρα στο κέντρο "Μπαλκονάκι" το μακρινό 1984!
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ TRAGOUDISTAN.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου