Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Κλήση στην Εθνική Αργεντινής για Ντάτολο

Στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τον φιλικό αγώνα με την Γερμανία που θα γίνει στις 3 Μαρτίου στο Μόναχο, συμπεριελήφθη ο άσος του Ολυμπιακού, Χεσούς Ντάτολο.


Ντιέγκο Μαραντόνα, δείχνει πως υπολογίζει τον 25χρονο μέσο, ο οποίος αν έχει καλή παρουσία στα φιλικά παιχνίδια, είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.Το θετικό για τον Ντάτολο είναι ότι ο τεχνικός της Αργεντινής δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο αγωνίζεται πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι σε ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης, κρίνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την Εθνική.

Υπενθυμίζεται, ότι ο, δανεικός από την Νάπολι στον Ολυμπιακό, ποδοσφαιριστής έχει τρεις συμμετοχές με την "μπιανκοσελέστε", οι οποίες συνοδεύτηκαν με δύο γκολ.
Η αποστολή της Αργεντινής για το φιλικό με τη Γερμανία:Αντούχαρ, Ρομέρο, Μπουρντίσο, Ντεμικέλις, Σάμουελ, Ροντρίγκες, Οταμέντι, Χάιντσε, Παστόρε, Ντι Μαρία, Βερόν, Μπολάτι, Μασεράνο, Ντάτολο, Γκουτιέρες, Αγκουέρο, Μέσι, Ιγκουαΐν, Τέβεζ, Ντ. Μιλίτo.

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου