Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΕΙΠΕΟ Ο ΤΟΤΤΙ



Αποτέλεσμα που θα του δώσει βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στους "16" του Europa League, θα διεκδικήσει απόψε (22.05, ΑΝΤ1) ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρόμα, θέλοντας παράλληλα να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα.
Οι "πράσινοι", που θα έχουν την συμπαράσταση 60.000 και πλέον φίλων τους, επιζητούν την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις μετά το "στραπάτσο" από την Καβάλα και να δείξουν για ακόμη μία φορά ότι οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις τους "πάνε".
Η Ρόμα δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, παρά το γεγονός ότι θα παραταχτεί χωρίς τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, αν αναλογιστεί κανείς ότι βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και προέρχεται από την "τεσσάρα" επί της αξιόμαχης φέτος, Παλέρμο.
Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" από την άλλη, θέλουν να βγάλουν "εγωισμό" στο γήπεδο και να ανεβάσουν την ψυχολογία τους εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας, κάτι που σημαίνει πως -αν κρίνουμε και από το ξέσπασμα του Νίκου Νιόπλια- θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για θετικό αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός των "πράσινων" αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-5-1. Η πιθανή ενδεκάδα θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Λέτο, Νίνη και Σισέ.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των Ρωμαίων, Κλαούντιο Ρανιέρι θα προτιμήσει το 4-5-1 με τους, Ζ. Σέρτζιο, Μπουρντίσο, Μεξές, Κασέτι, Ρίισε, Ντε Ρόσι, Πιζάρο, Περότα, Ταντέι, Ζούλιο Μπαπτίστα και Βούτσινιτς να αποτελούν κατά πάσα πιθανότητα την βασική ενδεκάδα των "τζιαλορόσι".
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος, Νταμίρ Σκόμινα (είχε σφυρίξει τον αγώνα ΑΕΚ-Βασλούι), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πρίμοζ Άρχαρ και Μάρκο Στάντσιν.
Συνοπτικά τα παιχνίδια της Πέμπτης (18/2) για το Europa League

(20.00) Άγιαξ - Γιουβέντους
(20.00) Βιγιαρεάλ - Βόλφσμπουργκ
(20.00) Τβέντε - Βέρντερ Βρέμης
(20.00) Κλαμπ Μπριζ - Βαλένθια
(20.00) Λιλ - Φενέρμπαχτσε
(20.00) Ρούμπιν - Χάποελ Τελ Αβίβ
(20.00) Σταντάρ - Σάλτσμπουργκ
(22.05) Ατλέτικο Μ.- Γαλατάσαραϊ
(22.05) Χέρτα - Μπενφίκα
(22.05) Λίβερπουλ - Ουνιρέα
(22.05) Αμβούργο - Αϊντχόφεν
(22.05) Μπιλμπάο - Άντερλεχτ
(22.05) Φούλαμ - Σαχτάρ
(22.05) Κοπεγχάγη - Μαρσέιγ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου