Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τα είπαν και συσπειρώθηκαν οι παίκτες

Ο Νικόλας Πατέρας πήγε το απόγευμα της Τρίτης στην Παιανία και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού με αφορμή την ήττα από την Καβάλα, αλλά και το φραστικό επεισόδιο του Καραγκούνη με το Λέτο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε ότι "δεν θα ανεχτώ παρόμοιες συμπεριφορές" και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον προπονητή Νίκο Νιόπλια, όπως και στις δυνατότητες της ομάδας λέγοντας τους χαρακτηριστικά ότι "πιστεύω στην ομάδα και αν παίξετε στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος ανάλογα με τις δυνατότητες σας, θα πάρουμε το πρωτάθλημα".

Στο μεταξύ, ο Νίκος Νιόπλιας προσανατολίζεται στο να "φρεσκάρει" την ομάδα στο παιχνίδι με τη Ρόμα, αφού ακολουθεί την Κυριακή και το κομβικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέση στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα της Πέμπτης για το Europa League διεκδικούν οι Νίνης και Χριστοδουλόπουλος.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στον αστράγαλο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Λογικά ο Βραζιλιάνος δεν προλαβαίνει να παίξει με τους "τζιαλορόσι" και ο Νιόπλιας πολύ δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του αφού ακολουθεί το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Τα είπαν οι παίκτες

Μετά την ομιλία του Νικόλα Πατέρα στην οποία ξεκαθαρίστηκε πως ο Νίκος Νιόπλιας είναι το αφεντικό, οι ποδοσφαιριστές είχαν μια μεταξύ τους (παρόντος του Νιόπλια) κουβέντα. Το μήνυμα ήταν ότι η ομάδα πρέπει να παραμείνει ενωμένη, να αποδείξει στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη και να παραμείνει στην κορυφή. Όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας πήραν θέση και μίλησαν ξεκαθαρίζοντας πως θα αποδείξουν ότι το παιχνίδι με την Καβάλα ήταν μια κακή παρένθεση φροντίζοντας να εκπληρώσουν τους στόχους της ομάδας σε όλα τα μέτωπα. Στον Παναθηναϊκό γίνεται μια προσπάθεια συσπείρωσης ενόψει συνέχειας και αυτή η συζήτηση ήταν ευκαιρία να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Η Ρόμα πήρε τελικά για το παιχνίδι της Πέμπτης 1.000 εισιτήρια με αποτέλεσμα να αποδεσμευτούν περίπου 1.000 εισιτήρια (και φτηνά) από τις ζώνες ασφαλείας τα οποία διατίθενται από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Η τελευταία προσπάθεια του Παναθηναϊκού να προμηθευτεί παραπάνω εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Ρώμης (25/2) λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει δεν καρποφόρησε, οι Ιταλοί ήταν ανένδοτοι και οι "πράσινοι" θα έχουν 3.500 φιλάθλους στο Ολύμπικο.

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συναντήθηκαν με εκπροσώπους των οργανωμένων συνδέσμων και τους επέστησαν την προσοχή για τον αγώνα της Πέμπτης, καθώς η ομάδα τελεί υπό επιτήρηση από την ΟΥΕΦΑ.

Ο τερματοφύλακας Ραντοβάνοβιτς της Golden Team κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σερβίας κάτω των 19 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου