Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ.






Έτοιμος είναι ο Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Τούμπα και, εκτός απρόοπτου, θα βρίσκεται στην 11άδα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ, ο οποίος επέστρεψε από το Μοντεβιδέο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με τον Φερνάντο Σάντος, του είπε ότι είναι «ok» και έτοιμος να παίξει και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι, ενώ συμμετείχε κανονικά και στην προπόνηση της Τετάρτης.
Από την στιγμή που ο Γκαρσία είπε, ότι είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα, αφού η εμπειρία και η ποιότητά του είναι απαραίτητα στοιχεία για τον ΠΑΟΚ, στην καθοριστική «μάχη» που θα δοθεί, για το ποια ομάδα θα επικρατήσει στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.
Θεραπεία ακολούθησαν στην προπόνηση οι Λίνο και Σνάουτσνερ, αλλά λογικά θα είναι στην διάθεση του Σάντος για το ντέρμπι τα Κυριακής, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τραυματίες Φιλομένο και Βιτόλο (ο Ισπανός είναι και τιμωρημένος).
Τέλος τα εισιτήρια
Υπόθεση λίγων ωρών, όπως αναμενόταν, ήταν η εξάντληση και το «σολντ άουτ» των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές φιλάθλων έξω από τα εκδοτήρια της Τούμπας και μέσα σε ελάχιστες ώρες τα 7.200 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν τελείωσαν, καθώς εισιτήρια προμηθεύτηκαν και οι συνδεσμίτες.
H σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010, εξαντλήθηκαν".
* Τέλος, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Χιλής Μαρσέλο Μπιέλσα κάλεσε τον Πάμπλο Κοντρέρας για τα φιλικά παιχνίδια με την Κόστα Ρίκα και την Βόρειο Κορέα στο πλαίσιο της προετοιμασία της Χιλής για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου