Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2010

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΜΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ LINK ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
http://prigipessaandromeda.blogspot.com/2010/03/8.html

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή